Masło klarowane
Wyróżniające się złotym kolorem i oryginalnym słodkawym oraz maślanym smakiem i zapachem, nada znakomitego aromatu każdemu daniu. Masło klarowane Sobik to w 99,8% naturalny tłuszcz mleczny, który powstaje w tradycyjnym procesie klarowania, czyli usuwania z masła wody i białka. Dzięki jednolitej konsystencji bardzo dobrze się rozsmarowuje. Idealnie sprawdzi się w każdej kuchni – podczas smażenia mięsa, ryb, dań mącznych, a także gotowania i pieczenia ciast.
zobacz >
Smaksełko z cebulą
Połączenie masła extra, tłuszczów roślinnych oraz dodatków smakowych – przypraw i warzyw z dodatkiem soli. Smaksełko idealnie nadaje się do smarowania pieczywa, odznacza się wyjątkowymi walorami smakowymi oraz wysoką wartością odżywczą. Produkt występuje w szerokiej gamie smaków dodatkowych: czosnku, ziół oraz szczypiorku. zobacz >
Połączenie masła extra, tłuszczów roślinnych oraz dodatków smakowych – przypraw i warzyw z dodatkiem soli. Smaksełko idealnie nadaje się do smarowania pieczywa, odznacza się wyjątkowymi walorami smakowymi oraz wysoką wartością odżywczą. Produkt występuje w szerokiej gamie smaków dodatkowych: czosnku, ziół oraz szczypiorku. zobacz >
Smaksełko z czosnkiem
Połączenie masła extra, tłuszczów roślinnych oraz dodatków smakowych – przypraw i warzyw z dodatkiem soli. Smaksełko idealnie nadaje się do smarowania pieczywa, odznacza się wyjątkowymi walorami smakowymi oraz wysoką wartością odżywczą. Produkt występuje w szerokiej gamie smaków dodatkowych: cebuli smażonej, ziół oraz szczypiorku. zobacz >
Połączenie masła extra, tłuszczów roślinnych oraz dodatków smakowych – przypraw i warzyw z dodatkiem soli. Smaksełko idealnie nadaje się do smarowania pieczywa, odznacza się wyjątkowymi walorami smakowymi oraz wysoką wartością odżywczą. Produkt występuje w szerokiej gamie smaków dodatkowych: cebuli smażonej, ziół oraz szczypiorku. zobacz >