Bryndza sądecka
Produkt wytwarzany jest z mleka owiec oraz krów, wypasanych na zielonych, górskich pastwiskach. Bryndza to jeden z najbardziej popularnych góralskich serów, posiadający bogate tradycje wyrobu w rejonach Podhala oraz Podbeskidzia. Posiada wyjątkowe walory smakowe – jest lekko słony oraz pikantny, a przy tym bogaty w witaminy oraz białko.
zobacz >
Śmietankowy smak
Śmietankowy smak odznacza się wyjątkową, kremową konsystencją oraz doskonałą smarownością, która uzyskiwana jest dzięki odpowiednio dobranym proporcjom jego składników – tradycyjnego masła extra oraz tłuszczów roślinnych. Idealny do smarowania pieczywa, sprawdzi się również jako uniwersalny dodatek kulinarny. zobacz >
Śmietankowy smak odznacza się wyjątkową, kremową konsystencją oraz doskonałą smarownością, która uzyskiwana jest dzięki odpowiednio dobranym proporcjom jego składników – tradycyjnego masła extra oraz tłuszczów roślinnych. Idealny do smarowania pieczywa, sprawdzi się również jako uniwersalny dodatek kulinarny. zobacz >
Extra górski
Odpowiednio dobrane proporcje tradycyjnego masła oraz tłuszczów roślinnych, w tym oleju słonecznikowego, decydują o kremowej konsystencji oraz doskonałej smarowności masełka Extra Górski. Produkt stanowi idealny dodatek śniadaniowy, nadaje się do smarowania pieczywa, może być również wykorzystywany w celach kulinarnych. zobacz >
Odpowiednio dobrane proporcje tradycyjnego masła oraz tłuszczów roślinnych, w tym oleju słonecznikowego, decydują o kremowej konsystencji oraz doskonałej smarowności masełka Extra Górski. Produkt stanowi idealny dodatek śniadaniowy, nadaje się do smarowania pieczywa, może być również wykorzystywany w celach kulinarnych. zobacz >