Tradycyjne masło Polskie extra
Tradycyjne masło polskie ekstra, cechujące się wyjątkowym smakiem oraz oryginalnym kształtem, nawiązującym do metod formowania używanych w tradycji góralskiej. Produkt jest jednym z najpopularniejszych i najchętniej kupowanych maseł ,dostępnych obecnie na rynku. Nie zawiera konserwantów, czego potwierdzeniem jest jego termin przydatności do spożycia.
zobacz >
Masło klarowane
Wyróżniające się złotym kolorem i oryginalnym słodkawym oraz maślanym smakiem i zapachem, nada znakomitego aromatu każdemu daniu. Masło klarowane Sobik to w 99,8% naturalny tłuszcz mleczny, który powstaje w tradycyjnym procesie klarowania, czyli usuwania z masła wody i białka. Dzięki jednolitej konsystencji bardzo dobrze się rozsmarowuje. Idealnie sprawdzi się w każdej kuchni – podczas smażenia mięsa, ryb, dań mącznych, a także gotowania i pieczenia ciast. zobacz >
Wyróżniające się złotym kolorem i oryginalnym słodkawym oraz maślanym smakiem i zapachem, nada znakomitego aromatu każdemu daniu. Masło klarowane Sobik to w 99,8% naturalny tłuszcz mleczny, który powstaje w tradycyjnym procesie klarowania, czyli usuwania z masła wody i białka. Dzięki jednolitej konsystencji bardzo dobrze się rozsmarowuje. Idealnie sprawdzi się w każdej kuchni – podczas smażenia mięsa, ryb, dań mącznych, a także gotowania i pieczenia ciast. zobacz >